Carnavalul de la Venezia 2023

La trei ani după ce pandemia de Covid a dat peste cap obiceiurile noastre, a dus la anularea multor evenimente devenite tradiționale și ne-a lăsat pe toți mai triști, descumpăniți și însingurați, iată că în 2023 viața pare că a intrat în normal și ne-am regăsit surâsul și buna dispoziție.

După mulți ani, am revenit la Venezia pentru a trăi atmosfera Carnavalului care se desfășoară în perioada 4-21 februarie 2023. Încă din gară, mii de turiști italieni și străini umpleau străduțele care duc la Piazza San Marco, unii dintre ei fiind deja mascați și costumați. Mulți fotografi încercau să imortalizeze cele mai frumoase apariții, într-o vânătoare frenetică de ipostaze spectaculoase.

Vă lăsăm să intrați, prin intermediul fotografiilor, în atmosfera de Carnaval iar la sfârșitul articolului veți găsi câteva sfaturi pentru a petrece la Venezia două zile de neuitat.

Avion – Wizz Air – Bucuresti – Bologna (dus sambata 13.30 – 14.50, intors duminica 21.50-01.00) 20 Euro/pers. bilete dus intors cumparate cu 40 zile inainte de plecare.

Transfer aeroport – Gară Bologna (10 min. – 18 Euro/pers dus intors)

Tren Bologna- Mestre ( 2 ore – 30 Euro/pers. dus intors)

Cazare Mestre – 100 – 150 euro camera/noapte

Tren Mestre – Venezia Santa Lucia (10 min – 6 Euro/pers. dus intors 2 zile)

Preturi orientative Venezia: Aperol 3,50 Euro/pahar, pizza – 3 Euro/felia, prajituri – 3 Euro

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.