Paradis Land Neptun, mai mult decât un loc de joacă

Când vine vorba de ieșit la joacă cu copiii în sezonul mai rece, opțiunile sunt destul de limitate la Constanța. La fiecare sfârșit de săptămână repetăm același ritual:

  • Cu bicla în parc sau pe faleză?
  • NU, am fost săptămâna trecută.
  • În Tăbăcărie la pitici?
  • NU, m-am plictisit.
  • Să vedem ce filme sunt…
  • Pe alea două le-am văzut iar restul sunt de fetițe.
  • La un loc de joacă?
  • NU, în weekend sunt petreceri.

Săptămâna trecută i-a trecut prin minte să întrebe:

  • Dar la Paradis Land, la Neptun, când deschide?
  • Să vedem. Ne uităm pe site și se pare că e deschis.

Bucurie mare pentru cel mic dar mai ales pentru mine pentru că aici chiar pot să stau liniștit fără să mă implic prea mult în joaca lui. Urcăm în mașină  și după jumătate de oră, din Constanța, zâmbim amândoi bucuroși văzând că parcul Paradis Land chiar este deschis!Paradis Land Neptun CWG_2678 Paradis Land Neptun CWG_2687 Paradis Land Neptun CWG_2704Scriam în urmă cu doi ani că ar fi bine să fie introduse și niște abonamente, mai ales pentru constănțenii care vin des. Anul acesta iată că, pe lângă tariful de 35 RON pentru 2h 30, care nu s-a modificat din 2015, au apărut și abonamentele. Există mai multe variante, însă cel care ne-a făcut cu ochiul este cel de 300 RON/ trimestru, cu intrări nelimitate pentru copil. Față de anii trecuți cel mic a remarcat o nouă atracție, pe lângă panoul de cățărat și circuitul de tiroliene: Crazy Jump – un salt în gol de la 10m cu pendulare la 3m de sol – care costă 20 RON (pe lângă costul biletului de intrare în parc).Paradis Land Neptun CWG_2787Paradis Land Neptun CWG_2758 Paradis Land Neptun CWG_2764 Paradis Land Neptun CWG_2744 După echipare și instructaj, puștiul a trecut la treabă și abia am reușit să-l opresc după aproape 2 ore și jumătare de plimbat prin copaci. Experiența acumulată în anii anteriori și-a spus cuvântul și chiar dacă supraveghetorii l-au urmărit mai atent de vreo două ori, de această dată nu a mai fost nevoie de îndrumări și nici de scară.

Se pare că și traseele au fost optimizate în urma experienței acumulate în ultimii ani, astfel încât, chiar dacă era destul de multă lume pe circuite, aproape că nu existau timpi de așteptare. Și supraveghetorii erau mult mai numeroși față de anul trecut iar echipamenul roșu îi făcea ușor de recunoscut. Am remarcat și foișorul pentru petreceri, un loc excelent pentru ca cei mici să-și invite prietenii la sărbătorirea zilei de naștere, în aer liber.Paradis Land Neptun CWG_2724 Paradis Land Neptun CWG_2731 Paradis Land Neptun CWG_2738 Paradis Land Neptun CWG_2740 Am văzut și o nouă ofertă pusă la dispoziție de parc, aceea de a putea închiria biciclete pentru trasee prin pădure. O idee super, pe care cu siguranță o vom pune în aplicare săptămâna viitoare.

La sfârțitul zilei, puștiul a conchis că este pregătit pentru mersul pe munte, așa că am dat adunarea trupei “Tătici cu copii pe munte”, cu care vom pleca la sfârșitul lunii iunie pe traseul Bușteni – Vf. Omul – Mălăiești – Bușteni. Până atunci o să mai facem câteva weekenduri de pregătire la Paradis Land, Neptun, pentru a-i ajuta pe cei mici să capete încredere și să fie întrenați.

Așa că, dacă vreți să ieșiți cu copilul în aer liber la sfârșit de săptămână și nu știți unde, alegeți parcul Paradis Land iar dacă doriți să-i faceți unui prieten un cadou interesant, alegeți unul dintre abonamentele de acces în parc. Dacă nu știți unde să-i organizați petrecerea celui mic, tot aici o să găsiți un loc perfect atât pentru copii, cât și pentru adulți. Paradis Land Neptun CWG_2783Paradis Land Neptun CWG_2773 Paradis Land Neptun CWG_2672La final o să răspund și la câteva întrebări puse de prieteni:

  1. Însoțitorul nu plătește nimic;
  2. Închiriatul echipamentului intră în prețul biletului/abonamentului;
  3. Există trasee și loc de joacă și pentru copii foarte mici dar și pentru adulți și chiar profesioniști;
  4. Se pot organiza petreceri pentru copii și teambuildinguri;
  5. La restaurantul din incinta parcului, găsiți pizza, cornuri, înghețată, sucuri, bere, etc.

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.