Romantismul în cuplul cu experiență – experiment

Acest articol se adresează în special femeilor, dar îl pot citi și bărbații, pentru că sigur vor avea ceva de învățat. Totul a plecat de la o leapșă amuzantă, de genul celora care circulă prin rețelele de socializare, prin mesajele telefonice sau whatsapp.

Povestea (italienească) e cam așa:

Se spune că nouă femei s-au dus în pelerinaj pentru a trăi o experiență spirituală deosebită, cu scopul de a-și îmbunătăți relația de cuplu. Preotul care le însoțea le-a întrebat: “care dintre voi își iubește soțul?” Toate femeile au ridicat mâna. Atunci el a adăugat : “când le-ați spus ultima dată soților voștri că îi iubiți?” Unele au răspuns “astăzi”, altele “ieri” iar cele mai multe dintre ele nu își mai aminteau precis. Atunci preotul le-a îndemnat să trimită, fiecare propriului soț, un sms cu următorul mesaj: “iubirea mea, te iubesc mult și sunt tare mândră de tot ceea ce faci pentru mine și pentru frumoasa noastră familie. Te iubesc.

Frumos, nu? Ia să vedem continuarea:

Mai târziu, le-a cerut acestora să citească fiecare cu voce tare răspunsurile primite. Iată răspunsurile:

  1. Ești ok?
  2. Iar ai lovit mașina???
  3. Nu înțeleg ce plm vrei să zici cu mesajul ăsta
  4. Ce naiba ai făcut?
  5. Te-ai drogat?
  6. Spune-mi cât ai nevoie și lasă vrăjeala.
  7. Visez sau ai greșit destinatarul?
  8. Dacă nu îmi spui pentru cine era mesajul ăsta, te umplu de vânătăi.

Cel mai simpatic răspuns: 9. Cine ești? Nu am numărul tău înregistrat în telefon, dar mi-ar plăcea să te cunosc. Trimite-mi o fotografie.

Amuzantă povestea, nu? Prietena mea a făcut și ea acest experiment, a trimis un mesaj de dragoste soțului ei care era la serviciu. El, italian, nu a stat pe gânduri și a sunat-o imediat, nervos: “Che cazzo hai combinato!??”

Am făcut și eu testul, pentru a controla romantismul bărbatului român, la drum de seară cu bucurie: „iubirea mea, te iubesc mult …” (cu textul de mai sus). Răspunsul pe whatsapp: “??? Te-ai țicnit? 🙂 🙂 :)”, folosind expresia unuia dintre copiii noștri, de pe vremea când abia deslușea tainele vorbirii și nu dădea cuvintelor importanța cuvenită.

Dacă se încumetă careva dintre voi să repete experimentul (testul se adresează cuplurilor cu vechime), să ne împărtășească și nouă rezultatul aici, la comentarii.

2 thoughts on “Romantismul în cuplul cu experiență – experiment

  1. sotul meu surprinzator (il costa sa spuna te iubesc) poate cand scrii ii iese mai usor mi-a raspuns ,,,,si eu va iubesc,,, asa ca chiar daca nu ne zicem in fiecare zi te iubesc desi ar trebiu sa o facem ne iubin si cu bune si cu rele

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.