SNOW RIDE 2016 – disctracție cu o super gașcă, în Val di Sole

Am aflat zilele trecute despre un eveniment care mi-a atras imediat atenția pentru că îmbină două “ingrediente” dragi mie: muntele și Italia. Mai intră în ecuație un ghețar, snowboard, ski și multă, multă distracție. Despre zona în care urmează să aibă loc descărcarea de energie nu pot să vă spun decât că este cu adevărat senzațională, e situată mai sus de Lago di Garda și foarte aproape de Bolzano, două destinații de excepție din nordul Italiei. Val di Sole și Madonna di Campiglio nu au nevoie de o mare prezentare și o să vă las să vedeți doar harta de mai jos:

harta Dolomiti

După experiența de anul trecut, SNOW RIDE 2015, care a avut loc în Franța și la care au participat peste 500 de pasionați ai sportului alb, noua ediție SNOW RIDE 2016 își propune să aducă pe pârtiile din Val di Sole nu doar mulți schiori ci și multă distracție. Rețeta este simplă: 150 de linii de telegondolă, cursuri pentru începători, show în Passo Tonale pentru avansați și adrenalină pe ghețarul Presena, la peste 3000m, 3 snow park-uri cu obstacole în Folgarida, Madonna di Campiglio și Passo del Tonale iar ca totul să fie perfect organizatorii s-au gândit la DJ pentru petreceile zilnice de pe pârtie între orele 13-16 și pentru apre ski party 17-21. 

Ce am aflat interesant a fost amănuntul legat de lungimea părtiilor, care cu siguranță nu te lasă să te plictisești:

* 60 de km FOLGARIDA/MARILLEVA
* 150 de km MADONNA DI CAMPIGLIO
* 380 DE KM SUPERSKIRAMA [ Passo Tonale] .

Organizatorii s-au gândit la toate, așa că o să vă las să intrați pe site-ul evenimentului, pentru a descoperi detaliile legate de cazare, transport și preț.

 SNOW RIDE 2016
#ItWillBePowdernary

Hai totuși să vă dau un pont, cel mai mare și cel mai mic preț:

296 Euro: 6 nopți cazare, cu taxa de stațiune, acces la eveniment, 3 zile de skipass pe 60 km de pârtie

429 Euro: 6 nopți cazare, cu taxa de stațiune, acces la eveniment, 5 zile de skipass pe 380 km de pârtie

Il fatto che i romeni sono campioni in materia di divertimento è certo, ma nel periodo 12-18 marzo 2016, a Val di Sole, vedrete quanto sono bravi anche sugli sci oppure sullo snowboard. Val di Sole, dove quest’anno arriveranno più di 400 giovani che porteranno insieme a loro i migliori DJ, diventerà il centro del divertimento: tutti i giorni, dalle 13 alle 16, ci saranno tante feste sulle piste, mentre dalle 17 alle 21 ci saranno tanti apero ski party. Vi aspettiamo numerosi!