Concurs/protest cu tema: “ŞI FOTOGRAFIILE AU PĂRINŢI”

Protestăm astfel faţă de publicarea astăzi, într-un ziar constănţean, a unei fotografii proprietatea Constanta City Walking Guide, copiate de pe blogul “Jurnal de navetist“, fotografie al cărei watermark a fost înlăturat, omiţându-se astfel precizarea sursei.

Oferim drept premiu un Ghid “Constanta City Walking Guide” participantului care ne trimite primul link-ul către articolul împricinat.
Ca indiciu vă oferim informaţia că fotografia a fost publicată pe blogul “Jurnal de navetist”, într-un articol care se află în topul celor mai citite articole din ultima lună (Nu, nu este vorba despre fotoreportajul cu aproape 1000 like-uri!).
Cu această ocazie efectuăm şi un sondaj de opinie prin care vă cerem să ne spuneţi cât de evident este watermarkul folosit de proiectul Constanta City Walking Guide şi dacă aveţi propuneri pentru îmbunătăţirea designului acestuia, astfel încât să devină mai puţin deranjant pentru cei care doresc să copieze fotografiile fără a menţiona sursa acestora. 

Până la apariţia scuzelor publice din partea jurnalistului respectiv, toate fotografiile publicate pe pagina de facebook Constanta City Walking Guide vor fi acoperite în proporţie de 10% cu watermark!

7 thoughts on “Concurs/protest cu tema: “ŞI FOTOGRAFIILE AU PĂRINŢI”

  1. Propun sa aiba fie watrmark trasparent pe cel putin 50% din fotografii la 80.90% trasparenta nu va deranja dar va proteja. Succes !

  2. Mulţumim pentru idee, o să încercăm o astfel de abordare!

  3. mai dar de ce sa iei asa fara macar sa intrebi?! ca am vazut ca si aia de la restaurant au facut la fel. ba sa mai stergi si watermark-ul, cata munca, domle. nu mai bine dai un mail si intrebi? treaba romaneasca

  4. Românul vrea să pară şmecher şi, atâta timp cât impostura nu va fi pedepsită ci va fi promovată, vom continua să asistăm la astfel de comportamente. 🙁

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.