Showroom Duarte Concept by Lara Design – opening party

În experienţa mea de navetist am participat la multe evenimente cu ştaif în Italia, însă în acest weekend am fost invitat de un prieten la deschiderea unui showroom, pe strada Verona nr. 2,  unde am rămas surprins de nivelul ridicat de profesionalism demonstrat în materie de organizare de evenimente.

A fost vorba despre lansarea unui showroom de design interior, mobilă, gresie, faianţă, parchet, materiale, lustre şi multe, multe accesorii. Nu brandurile m-au impresionat ci modul în care au fost combinate toate aceste elemente astfel încât să creeze o idee despre potenţialul artistic şi furnizorii Lara Studio Design.

Dacă despre showroom vă veţi face o idee din imaginile următoare, o sa vă povestesc despre modul în care a fost organizat evenimentul. În primul rând invitaţia elegantă pe care o să o vedeţi la final, din care nu lipsea nimic: locul, data, ora şi chiar ţinuta! Mă aşteptam ca spaţiul să fie la mare înălţime, însă la covor roşu şi lumânări sincer nu m-aş fi gândit.


Muzică live, saxofon, bufet extraordinar -marca Taste it Catering-, creveţi, somon, sosuri, căpşuni, gusturi şi prezentare ameţitoare. Invitaţi eleganţi, fotografi, întrebări, branduri, preţuri, calitate …
Fotografiile o să vorbească mai mult, însă nu vreau să uit un amănunt important…..tot ce o să vedeţi nu s-a întâmplat la Milano ci chiar la CONSTANŢA, în cartierul TOMIS PLUS pe strada Verona nr. 2! 

Felicitări, Lara & Onuţ!

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.