Blogmeet constănţean în maşină sau cum mergem să “furăm” lumină!


După experienţa fabuloasă de la Romania PR Award, mi s-a ivit ocazia de a participa la SocialMedia Summit. Ştiam de ceva vreme de eveniment şi mă ardea tare să merg, însă de unul singur nu prea avea farmec. La ultimul blogmeet de la Pizzico, Joie a aruncat o vorbă şi deja se pare că voi conduce maşina cu bloggeri constănţeni care se va îndrepta pe 18 februarie către București (Diana, Joie, Zetu). 

Urmăresc mult fenomenul social media şi chiar am vorbit despre acest “instrument de promovare” în faţa unor elevi şi studenţi. Analizez topuri, sunt la curent cu noutăţile, urmăresc like-urile de pe blogurile cu trafic şi am o mulţime de întrebări la care nu prea am găsit răspunsuri….poate că acest summit este o ocazie interesantă să aflu: cum de o companie care vinde “cursuri de social media/facebook”, către companii de top din România, abia dacă reuşeşte să adune pe pagina proprie 10 like-uri la o postare…. sau cum de naiba bloggeri din top 10 nu au în medie mai mult de 25 like-uri la un articol de pe blog…


Par foarte interesante atât studiile propuse de organizatori în exclusivitate pentru acest eveniment, cum ar fi: top bloggeri cu care lucrează companiile, top agenții care au lucrat cu bloggerii în 2014, cele mai populare mesaje pe Facebook în 2014, blogosfera din România în 2014 dar şi numele grele ale speakerilor. Aşteptăm cu mare interes prestaţia Chinezului, cu care ne-am întâlnit la blogmeet-ul constănţean de anul trecut, dar încercăm să “furăm” cât putem şi de la ceilalţi specialişti.

O să vă ţinem la curent de la “blogmeet-ul din maşină” dar şi cu ceea ce se întâmplă la summit! Aşa 
că urmăriţi în continuare (cu atenție) paginile noastre:

www.facebook.com/cityofconstanta

One thought on “Blogmeet constănţean în maşină sau cum mergem să “furăm” lumină!

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.