Bote profesionistul, într-un eveniment găzduit de hotelul IAKI

În weekend, în Mamaia sigur găseşti ceva interesant de făcut, însă de departe pentru seara de vineri atenţia mi-a fost atrasă de 3 evenimente cuprinse într-unul singur: o prezentare de modă marca Botezatu, o petrecere marca Dana Săvuică şi prezenţa lui Cristopher Atkins, actor celebru de la Hollywood. Evenimentul era programat să aibă loc la piscina hotelului Iaki, însă din cauza ploii întreaga desfăşurare de forţe a fost
mutată la interior.
Sincer, mă aşteptam la prezenţa unui public mai numeros, preţul biletelor nefiind deloc piperat (70 RON), în care a fost inclus şi un mic bufet, berea Redd’s Mojito fiind din partea casei. Ce m-a mirat a fost media de vârstă a participanţilor care sărea uşor de 40 de ani, semn că cei foarte tineri nu sunt foarte atraşi de astfel de evenimente.
Pe la 21.10 încă se mai aşezau scaune, se aduceau mese, asta probabil şi din cauza vijeliei care a stricat planurile organizatorilor. La un moment dat a apărut şi vedeta serii, actorul american Christopher Atkins care a oferit autografe şi s-a fotografiat cu fanii.

Rolul de gazdă i-a revenit Danei Săvuică, organizatoarea petrecerii “Havana Nights”. Cu toate că s-a fumat mult, nu am văzut prea multe trabucuri, doar ritmurile de salsa şi creaţiile lui Botezatu reuşind să mă ducă cu gândul la petrecerile cubaneze.

A fost pentru prima dată când l-am văzut pe Bote live în acţiune şi am rămas impresionat. Nu a fost vorba nici de manechine, nici de croiala hainelor ci de modul în care a pus în scenă prezentarea. L-am urmărit şi vă spun că a fost atent la cele mai mici detalii, a vorbit cu cei de la sonorizare, cu cei de la lumini, a verificat traseul pe unde urma să se desfăşoare prezentarea, a mutat cu mâna lui câteva ghivece care puteau să încurce defilarea iar mai apoi s-a “ascuns” pentru a pregăti modelele. A mai apărut la sfârşit pentru a-şi aplauda echipa. Felicitări!      

După prezentare a urmat un show de salsa în care au evoluat profesionişti, la care nici spectatorii nu au stat pe scaune.

S-au făcut multe fotografii, s-au dat autografe şi interviuri, s-a dansat, iar în final pot să spun că a fost un eveniment reuşit, care ar fi putut să atragă mai mulţi turişti aflaţi în Mamaia, dacă ar fi existat o promovare mai puternică. 

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.