Cum se pregătește Constanța de sărbători

Dacă prin alte părți Târgurile de Crăciun sunt pline de oameni, la Constanța încă se lucrează pentru a aduce spiritul sărbătorilor în oraș. Încet, greu,  după multe discuții în presa scrisă și online, au început să apară primele luminițe. Să vedem ce am găsit până acum, la o scurtă plimbare prin Piața Ovidiu și prin Orășelul Copiilor, amenajat anul acesta în zona Pavilionului Expozițional, la intrarea în Mamaia.DSC_7174 Piata-Ovidiu-Carciun-2Piata-Ovidiu-Carciun-1 Targ-Craciun-Constanta-1 Targ-Craciun-Constanta-3 Targ-Craciun-Constanta-4 Targ-Craciun-Constanta-6

10 thoughts on “Cum se pregătește Constanța de sărbători

  1. feerie pe gheatza..ok, da gheata unde e?????

  2. Noroc de pozele tale frumoase….care nu reflecta neaparat tristetea din zonele mentionate, chiar pacat…simt ca noi, constantenii nu merita ce fac altii in alte orase…sau comune 🙂 felicitari lor ca stiu sa profite de anumite sarbatori. Poate la anul…am citit o promisiune undeva 🙂

    • Mulțumesc! Constănțenii merită foarte mult, de aceea încercăm să facem cunoscut acest oraș cu tot ceea ce are mai frumos. Sărbători fericite!

  3. Pozele sunt frumoase, realitatea o fi la fel?

  4. Frumoase poze, frumos oras, multumesc!

    Spiritul sarbatorilor il ofera oamenii nu luminitele. Poate ar trebui sa fim mai deschisi sufleteste, mai buni si mai optimisti.

    • Mulțumim mult pentru aprecieri! Ai dreptate, ar trebui să fim toți mai buni, mai optimiști și mai generoși și asta nu doar de sărbători, ci pe tot restul anului. Te mai așteptăm pe pagina noastră!

Leave a Reply

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.